Barsatie Enterprise

Wij installeren uw software

Heeft u een nieuwe computer of aanverwante apparatuur gekocht en wilt u ondersteuning bij het functioneel maken naar eigen wens? Barsatie Enterprise komt op kantoor of bij u thuis langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Bij het installeren van uw software of apparatuur wordt alles in een begrijpelijke taal uitgelegd. Barsatie Enterprise installeert voor u bijvoorbeeld een virusscanner, de mail, het netwerk en alles wat daar verder bij komt kijken. Ook bieden wij de mogelijkheid daarbij betaalbare software te kopen. Wilt u een computer op maat laten bouwen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

"Barsatie Enterprise is zeer klantvriendelijk en werkt op zeer professionele wijze. Alle software is op afstand geïnstalleerd en werkt perfect!"
Xiou Chin
HR medewerker

Barsatie Enterprise geeft om het milieu en kiest voor software installaties op afstand.

U heeft bestaande software of wellicht heeft u nieuwe software aangeschaft maar u heeft geen flauw idee hoe u de software op een correcte wijze geïnstalleerd krijgt op uw computer? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om de software voor u te installeren en eventueel in te stellen.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om de software installaties bij u op locatie te doen.

Kiest u voor installatie op locatie dan betaalt u binnen een straal van 30 km €10,- Excl. BTW voorrijkosten en €0,50 Excl. BTW per extra km.

* De afstand word berekend d.m.v. Google Maps op basis van de kortste route.